There was an error in this gadget

Sunday, July 22, 2012

tanda2 kiamat~~

Untuk Orang Islam !
: JANGAN MALAS ! BACE NI !

Masih ingat andaian kiamat 2012 ?
Tahun ni kan??
JANGAN percaya lagi !!!!!
Sebab Kiamat menurut Agama Islam

... ... ... ... ... ... ... ...

- Kemunculan Imam Mahdi

- Kemunculan Dajjal

- Turunnya Nabi Isa (AS)

- Kemunculan Yakjuj Dan Makjuj

- Terbitnya matahari dari Barat ke Timur

- Pintu pengampunan akan ditutup

- Dab'bat al-Ard akan keluar dari tanah & akan menandai muslim yang sebenar2nya

- Kabus selama 40 Hari akan mematikan semua orang beriman sejati shj mereka tidak perlu mengalami tanda2 kiamat lainnya

- Sebuah kebakaran besar akan menyebabkan kerusakan,

- Pemusnahan Kabah,

- Tulisan dalam Al-Quran akan lenyap,

- Sangkakala akan ditiup pertama kalinya binatang2 & org2 kafir yang tersisa akan mati, semua gunung & bangunan akan runtuh

- Tiupan sangkakala yang kedua kalinya akan membangkitkan semua ciptaan Allah & bertemu di dataran Arafah menuju saat penghakiman mereka.. Dan Matahari akan mendekatkan dirinya ke bumi

Nabi MUHAMMAD SAW telah bersabda:
"Barang siapa yg mengingatkan ini kepada orang lain, akan Ku buatkan tempat di Syurga baginya pada hari penghakiman kelak.

Tuesday, June 26, 2012

100?

yeah!!running man da kuar ep 100!!!!!!!!bestnye!!!!!!!!walaaa!!  ^__^

Sunday, June 24, 2012

malam ni!!

game england malam ni..lawan mane ntah..italy kot.klu england menang,cantikk ah..nnt lawan german.tak kisah mane2 menang,sebab mesti lawan spain nanti.janganla spain menang lagi!!

...

tajuk jadi macam tu sebab takde point..
aku beria la balik umah time2 gap antara paper sebab nak tengok holland main..sekali,kalah lagi..tapi memang dah agak kalah sebab lawan portugal..tapi tak agak pun..sebab cr tetibe dapat semangat baru pulak..baru sampai seru nak main betul2..huish..xpelah..kau kalah pun,aku still support kau holland..heh tunggu lain taun laa..